Deepstack and Doubletake 404 error

Running deepstack on Ubuntu 16.04 within docker compose:

version: “3.7”
services:
deepstack:
image: deepquestai/deepstack:latest
restart: unless-stopped
container_name: deepstack
ports:
- “9001:5000”
environment:
- TZ=Europe/London
- VISION-FACE=True
volumes:
- ./deepstack:/datastore

The logs show me this when doubletake tries to connect:

sudo docker-compose up
Recreating deepstack … done
Attaching to deepstack
deepstack | *** Running /etc/my_init.d/00_regen_ssh_host_keys.sh…
deepstack | *** Running /etc/my_init.d/10_syslog-ng.init…
deepstack | Aug 6 15:34:30 2cc83159c6ad syslog-ng[10]: syslog-ng starting up; version=‘3.5.6’
deepstack | Aug 6 15:34:31 2cc83159c6ad syslog-ng[10]: EOF on control channel, closing connection;
deepstack | *** Running /etc/rc.local…
deepstack | *** Booting runit daemon…
deepstack | *** Runit started as PID 16
deepstack | Aug 6 15:34:31 2cc83159c6ad cron[23]: (CRON) INFO (pidfile fd = 3)
deepstack | Aug 6 15:34:31 2cc83159c6ad cron[23]: (CRON) INFO (Running @reboot jobs)
deepstack | [GIN] 2021/08/06 - 15:34:55 | 404 | 848ns | 172.22.0.1 | GET /
deepstack | [GIN] 2021/08/06 - 15:35:04 | 404 | 928ns | 172.22.0.1 | GET /

Any ideas what I have configured incorrectly? Many thanks for any help!

John

What is the easiest way I can test that deep stack is set up correctly? If I point my browser at localhost:9001 I also get the 404 error/warning.

Is my deepstack installed correctly or is the issue there?

Thanks

John

Well, I have got a little further! Running the deepstack test python from this page: https://docs.deepstack.cc/python-sdk/index.html

I can see deepstack has processes the request:

[GIN] 2021/08/09 - 07:49:43 | 200 | 3.973569559s | 192.168.1.18 | POST /v1/vision/face

But on the client where I ran the test from I get the following error:

Traceback (most recent call last):
File “pythontest.py”, line 11, in
print(“Name: {}, Confidence: {}, x_min: {}, y_min: {}, x_max: {}, y_max: {}”.format(obj.label, obj.confidence, obj.x_min, obj.y_min, obj.x_max, obj.y_max))
AttributeError: ‘FaceDetectionResponseItem’ object has no attribute ‘label’

I guess I’m getting closer to getting things working and it seems the deepstack part is functioning OK. Maybe best I post to doubletake for assistance!

Thanks